El tennista Quico Tur segueix en un gran estat de forma i s’ha apuntat la IV Open Internacional Ergosaude de tennis en cadira de rodes, organitzat aquest cap de setmana a les instal·lacions del Tenis Marineda. De fet, el barceloní s’ha convertit en el gran dominador del certamen, sent coronat en tres de les quatre edicions disputades. Només l’any passat no ha guanyat a A Corunya (Galícia). Aquesta vegada el seu rival no ha estat el seu principal perseguidor sinó a una altre gallec, Martín Varela. 


El català, fidel a la seva trajectòria en aquests campionats, s’ha plantat a la final sense cedir ni un set. En l’estrena s’ha desfet de Robert Garcia per 6-1 i 6-0. Als quarts de final, Víctor Garcia ha corregut la mateixa sort, però per 6-1 i 6-2. A semifinals ha topat amb l’anglès Ade Adepitah. El mateix resultat que en l’eliminatòria anterior.

A la final, Quico Tur havia de fer front a Varela i l’afició l’ha conduit i donat suport al llarg de la competició. Després d’un primer set molt plàcid, 6-1. En el segon, el local s’ha vingut a dalt i ha igualat el matx, 6-7. Però en el darrer set, el veí de Sant Andreu ha dissipat tots els dubtes i ha tornat a segellar un 6-1.

D’aquesta manera, el tennista de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha fet valer la seva qualificació de cap de sèrie número u per adjudicar-se el torneig. Les bones maneres en l’apartat individual, però, no han tingut continuïtat en els dobles. Tur, fent parella amb Juan Gutiérrez, han caigut a semifinals. Curiosament davant la dupla gallega Álvaro Illobre i Martín Varela, qui finalment s’ha endut la competició.

En el quadre de consolació, l’altre català a terres gallegues, Manel Palau, i número 2 del  la competició, ha caigut en el primer enfrontament contra el portuguès Juan Leitao en un disputat encontre, 5-7, 6-2 i 7-6.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies