Fa poc dies a Berlín Sarai Gascón (S9) escrivia el seu nom en el rècord del món els 400 estils. I el passat cap de setmana, a Oviedo, en el marc dels Campionats d'Espanya, tornava a registrar una nova marca en els 200 papallona. En aquesta ocasió d'Europa, però és que a més va sumar ors en totes les distàncies que va disputar. Igual que la resta dels seus companys, que també van alçar-se al més alt del podi. 

Curiosament, a qui va pispar la plusmarca continental va ser a la mateixa nedadora a qui va arrabassar-li la mundial, la francesa Emilie Gral. L'egarenca va aturar el cronòmetre en 2'39"68, quasi cinc segons per sobre de l'anterior. A part de la papallona també va vèncer en els 50 lliures, 100 papallona i 200 braça.

Els seus companys, també de la Federació Catalana d'Esports de persones amb Discapacitats Física (FCEDF), van assaborir l'èxit. Júlia Castelló (S6) va penjar-se cinc ors en els 50 i 100 esquena, els 100 braça i lliures i 200 estils. En categoria masculina, Jesús Collado (S9) va imposar-se en els 100 i 400 lliures i 100 i 200 esquena. Per últim, Miquel Luque (S6) no va ser menys i va ser primer en els 50 braça. En canvi, va fer plata en els 50 papallona i 150 estils.

El Campionat d'Espanya va comptar amb 167 nedadors de vàries discapacitats i Gascón era una de les favorites en les travesses. A més, la competició va servir per perfilar, per part de la delegació espanyola, els nedadors que els representaran al pròxim Mundial.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies