El II Memorial Santi Silvas va tornar a ser un èxit de competició i d’organització, a càrrec de la Fundació Tommy Robredo. Aquest cap de setmana, a Olot, un bon grup de tennistes de primer nivell van prendre part de la competició. Entre aquests, cinc de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Quico Tur, en el primer quadre; José Luis Montoya i Manel Palau, en el segon, i, en categoria femenina, Elena Jacinto i Bàrbara Vidal.


Tot i que només Jacinto va ser la que va obtenir un resultat més positiu, ja que va guanyar en el quadre de consolació. Precisament, un triomf que va arribar al superar a la seva companya Vidal a la final (6-4, 5-7 i 6-3). Tant l’una com l’altra van caure en la primera ronda contra la francesa Armelle Fabre i la xilena Maria Antoi Ortiz, respectivament. L’australiana Daniela Di Toro, finalment, va imposar-se al superar a una de les grans favorites l’holandesa Aniek Van Koot, número 4 del rànquing internacional.

En categoria masculina, Tur va topar en segona ronda amb el defensor del títol, el suec Stefan Olsson (6-3 i 6-1). El català, però, va desfer-se anteriorment del gal Philippe Bonnet (6-3 i 6-0). Olsson va tornar a reeditar la victòria a la capital de la Garrotxa. Pel que fa al segon quadre, Montoya va arribar a la final, però va cedir davant Miguel Torres en un disputat partit per 7-5, 3-6 i 6-2. 

Pel que fa a la modalitat de dobles, les dues tennistes catalanes van arribar fins a semifinals. Jacinto, formant amb Paloma Onate, i Vidal, amb Lola Ochoa. Les primeres van perdre a mans de les a la postra les campiones, Di Toro i Van Koot. Mentre que les segones ho van fer davant les xilenes, Francisca Mardones i Maria Antoi Ortiz.

La mateixa sort va córrer el número u del rànquing estatal. També va caure a semifinals. Tur al costat del suec Dan Wallin. Van superar els quarts de final davant la parella espanyola, Víctor García i Juan José Rodríguez. Però jugant-se el bitllet a la final no van poder amb l’holandès Tom Egberink i, de nou, amb el suec Olsson. Finalment, aquesta dupla van ser la triomfadora.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies