El GAM Joventut va ser el gran protagonista de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes 2010, disputat al llarg d’aquest cap de setmana al Palau de Montigalà de Badalona. Els verd-i-negres van mostrar-se molt superiors a la resta, potser pel fet de jugar a casa. Els homes de Fabian Castilla van posar la cirereta al pastís a una temporada difícil per temes econòmics, però exemplar i molt digne en quant a resultats.


La baixa del CE Costa Daurada va obligar a modificar el sistema de joc i aparellaments. El GAM va jugar-se una plaça per a la final amb el CEM L’Hospitalet, un conjunt que milita a vàries categories per sota, la 1a Divisió B1. Aquesta diferència també es va traslladar a la pista i els badalonins van accedir sense problema a la final.

Allà esperava el FC Barcelona UNES-Sant Feliu. Els blaugrana, amb un excel·lent estat de forma i en ratxa en aquesta recta final de curs, van mostrar-se molt combatius en els primers minuts. Però, aquestes bones intencions es van començar a diluir a partir, sobretot del segon quart, aleshores va aparèixer Roberto Mena, que es va convertir el l’artífex del triomf. Mena va liderar l’equip verd-i-negre amb 42 punts. L’avantatge es va anar ampliant poc a poc i fins arribar a la botzina final amb el 77-40.

Aquest espectacle, no només del jugador badaloní, sinó de la final en si la van poder gaudir, a part dels 500 espectadors assistents, també els espectadors de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL). I és que el programa d’aquesta casa, ‘XS Esports’, va retransmetre la final.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies