Les pedalades de Raquel Acinas (C2) i Juan José Méndez (C1) continuen donant èxits. Els dos ciclistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) van tornar a demostrar el seu nivell, aquesta vegada, a la Copa del Món. Una competició que es va disputar a les poblacions segovianes de Palazuelos d’Eresma, Escalona del Prado i Valverde del Majano. Acinas i Méndez es van penjar l’or en la prova en ruta i la plata en la contrarellotge.


El primer dels catalans en trencar el gel va ser el ciclista barceloní, encara que quasi bé al mateix temps, l’altra representant catalana també competia. Méndez va ser el primer en creuar la meta sobre un circuit de 52’8 quilòmetres. Va superar a l’actual campió l’alemany Michael Teuber. El seu compatriota, Pierre Senska va tancar el podi.

En categoria femenina, Acinas va mostrar-se molt superior a les seves companyes del pòdium. En un itinerari de 39’6 quilòmetres, la barcelonina va completar-los amb més de quatre minuts de marge sobre l’americana Barbara Buchan i set amb l’alemanya Yvonne Marzinke.

En la segona jornada, la prova de contrarellotge, el color del metall va canviar a platejat. Els dos rivals dels catalans, que havien estat segons en l’anterior jornada, aquesta vegada sí van pujar al primer calaix. Juan José Méndez es va quedar a 45 segons de Teuber, mentre que Raquel Acinas va restar a 50 segons de Buchan.

La competició, organitzada per la Unió Ciclista Cantimpalos i amb la col·laboració del Comitè Paralímpic Espanyol i la Unió Ciclista Internacional, va comptar amb més de 300 participants, de 28 països, ja que hi va haver competició en tàndem, tricicle, hand-bike i bicicleta.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies