Entre els 181 esportistes i tècnics que van rebre els Premis ARC 2009, el passat dijous a Barcelona, una desena d’aquest gruix de reconeixements van anar a parar a mans d’integrants de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF). El ciclisme, l’esquí alpí, la natació i el tennis taula van ser les modalitats esportives d’on van provenir els guardons.


Raquel Acinas
i Juan José Méndez, en ciclisme; Jacob Guilera, en esquí; Júlia Castelló, Sarai Gascón, Esther Morales, Jesús Collado i Miguel Luque, en natació, i Jordi Morales, en tennis taula, van ser els noms d’aquesta fedearció que la Generalitat va condecorar amb els Premis ARC 2009. A més, els tècnics d’Acinas i Méndez, Bernat Moreno, i el de Morales, Joan Romeu, també va rebre el seu guardó.

La natació, gran baluard per aquesta federació, va tornar a ser la disciplina que més premis va col·leccionar amb cinc. Tots ells van ser reconeguts pels seus bons resultats en Campionats d’Europa, tot i que Gascón, Collado, Acinas i Méndez, també ho van fer pel gran paper en competició mundial.

El Vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, i la secretaria general de l’Esport, Anna Pruna, van ser els amfitrions de la vetllada i els encarregats de lliurar els Premis ARC 2009. Aquests premis són una contribució per reconèixer i condecorar el bon rendiment esportiu, “l’excel·lència”, com qualifica la secretaria, de l’any havent estat a un podi a nivell mundial o continental com en uns Jocs Olímpics. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies