L’atleta de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Roger Puigbó, va imposar-se en la III Cursa Popular Liberty Seguros ‘Una meta per a tots’, en la modalitat de cadira de rodes, disputada aquest cap de setmana a Madrid. Puigbó, però, va haver de tornar a exercitar-se al màxim, perquè un altre atleta de la federació, Jordi Madera, va quedar per darrere.


Tant el vilatortí com el granollerí, a més de la resta de participants, van fer front als 10 quilòmetres de cursa que es va desenvolupar per dins la ciutat madrilenya. Passant per, entre d’altres punts coneguts, com la Puerta de Alcalà, la Cibeles o el Passeig de la Castellana.

La cursa, que va camí de consolidar-se per la resposta de públic en cada edició, va aplegar més de 9.000 aficionats a córrer en totes les modalitats. Una prova, totalment popular, i amb clara vocació d’integració social.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies