L’UNES Sant Feliu – FC Barcelona i el GAM Joventut van tancar la darrera jornada (la 22a) de la Lliga de Divisió d’Honor amb victòria. Els blaugrana van imposar-se, a domicili, a l’Aldasa-Amfiv per 63-65, mentre que els verd-i-negres van fer el mateix, però a casa i contra el CD Casa Murcia Getafe per 60-42. Cal subratllar el triomf blaugrana, que posa la cirereta a una meteòrica escalada, de la cua al finalment novè lloc. Quatre partits consecutius guanyant, una fita impensable a finals d’abril, quan la salvació va agafar quasi nivell utòpics.

El d’Osvaldo Misol ja tenien quasi la salvació a tocar abans de disputar la darrera jornada, però van voler acomiadar-se de la Lliga, encara que fos lluny del Pavelló Juan Carlos Navarro, guanyant. Sense ni un ni altre equip res en joc, la passió i la intensitat va anar a càrrec dels catalans, però l’encert i els punts del gallecs. Però en el darrer tram de partit es van anar reduint les diferències i l’UNES va donar la volta al marcador.

Això sumat al triomf dels badalonins contra el Casa Murcia Getafe en un partit molt seriós i controlat dels de Fabian Castilla va permetre al Barça acabar novè amb 28 punts. El GAM, tampoc s’hi jugava res, al igual que el seu rival, però sí va posar intensitat, juntament amb cistelles. Una bona manera per acomiadar una temporada bona, però que factors externs han impedit escalar i estar en un altre lloc més acord amb el talent que alberga. Els de Badalona  van dir adéu des del vuitè lloc i amb 30 punts.

La Lliga se la va adjudicar l’ONCE Andalucia, gràcies a la seva patida victòria a Saragossa davant el CAI Deporte Adaptado per 42-51. I és que els aragonesos podien condemnar els blaugrana, si aquests perdien a Vigo, i ells superaven al líder. A punt va estar d’aconseguir-ho. El campió, finalment, va fer estèril la pressió del seu perseguidor, CD Fundosa Once, que es va desfer a casa del Fuhpain-Peraleda per 62-57.  Els andalusos van sumar el seu novè títol domèstic i el sisè doblet (Lliga i Copa) de la seva història.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies