L’any passat, en el tret de sortida de la iniciativa solidària ‘El Relleu de les Estrelles’, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) va estar-hi present i, enguany, no va faltar a la cita de la segona edició, també la seu va ser el CN Terrassa aquest cap de setmana. I Igual que el 2009 es va organitzar dins el Campionat de Catalunya absolut de natació. El lema era, ‘Neda per la integració’. 

La iniciativa, organitzada per la Federació Catalana de Natació i el CN Terrassa, va fer-la per la Fundació Àlex, una entitat sense ànim de lucre que dedica els seus esforços a projectes relacionats amb la infància desprotegida i la discapacitat donant gran importància a la integració a través de l’esport.

La federació va tornar a donar suport amb la presència, entre d’altres, de nedadors paralímpics com ara l’egarenca i esportista del club organitzador, Sarai Gascón, qui ja va ser-hi l’any passat. En el relleu, però va haver-hi diferents cares conegudes de varis àmbits com, per exemple, el pilot d’skeleton Ander Mirambell, les nedadores Erika Villaècija i Mireia Belmonte, el jugador d’hoquei herba Pol Amat o el waterpolista Iván Pérez.

Més enllà del resultat final, que va ser l’equip d’’Hèrcules’, format per Belmonte, Carla Campo i Santi Esteva, el més important va ser la bona estona que van passar tots plegats, el somriure a la cara els delatava, i l’empenta que van donar amb aquest gest de participar a un certamen jove, però amb grans intencions.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies