Dir Open Day és dir èxit. Garantia de participació. La iniciativa de la Cruyff Foundation va celebrar, el passat divendres, l’edició d’aquest 2010. El muntatge de totes les activitats es van establir a la Masia del FC Barcelona, al costat del Camp Nou. Al llarg del matí més de 300 participants van gaudir del bàsquet en cadira de rodes, tennis i d’altres actes de caire lúdic.


La Federació
Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física va tornar a ser-hi un altre any amb diferents integrants. El tècnic, Francesc Ordoño, i diferents alumnes de l’escola, per exemple, van compartir no només amb Johan Cruyff una estona d’esport i diversió, també amb d’altres personalitats que van assistir com ara la dona de l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Marta Ferrusola, o el president del FC Barcelona, Joan Laporta.

També es va poder veure a l’extennista Sergi Bruguera, l’exjugadora de bàsquet i actual secretari de la secció al Barça, Joan ‘Chichi’ Creus, o un altre conegut i exjugador de bàsquet també, responsable ara de la Cruyff Foundation, Xavi Crespo.      

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies