El FC Barcelona – UNES Sant Feliu ha estat tota la temporada a la cua de la classificació. Setmana rere setmana ha anat recollint mals resultats, tant a casa com a fora. Però des de fa uns dies, els homes d’Osvaldo Misol han capgirat la situació i han encadenat, amb aquesta jornada, tres triomfs seguits. Unes victòries que els han catapultat a sortir de la situació i col·locar-se en zona tranquil·la. Això sí, el patiment per arribar-hi ha estat i molt, ja que, aquest cap de setmana, al Pavelló Juan Carlos Navarro contra l’Econy Gran Canària, han passat molts nervis. Un ajustat 67-66, resolt un últims segons no aptes per a cardíacs.


Des del club ja van fer la crida per omplir la pista baixllobregatina per aquest transcendental matx. Conscients que el triomf i per extensió la salvació passava per guanyar o guanyar. Els nervis van apoderar-se dels locals i els illencs anotaven amb facilitat. Finalment, a l’equador del partit es va maquillar l’electrònic amb només vuit punts per sota.

A la represa, els blaugrana es van espolsar les pressions i van començar a jugar amb més comoditat. Amb la qual cosa, entraven en l’últim parcial amb opcions de capgirar el resultat. Poc a poc, i a base d’una gran defensa i un gran atac, es van acostar, igualar i, per últim, superar els canaris. I a falta de tres segons per la botzina final va esclatar tot, la ràbia, els nervis, l’ansietat… l’UNES havia assolit la salvació virtual.

L’altre català de la categoria, el GAM Joventut, va caure per 62-59 contra el Fundación Grupo Norte. Els badalonins van merèixer millor sort contra els de Valladolid. El joc va ser millor i a falta de tres minuts van igualar el matx, però els locals va mostrar molt encertats en el tir exterior.

En la darrera jornada, la 22a que es disputarà aquest cap de setmana, portarà als blaugrana a jugar contra Aldasa-Amfiv, encara que estarà pendent del que es produeix a Saragossa. Allà, el CAI Deporte Adaptado, últim classificat amb només una victòria, rep el líder el CD ONCE Andalucia. L’altre rival, el CD Hercesa ja ha completat tots els partits, ja que va avançar la disputa de la darrera jornada (derrota contra el Fundación Grupo Norte 55-65). Tot i que el triomf de l’UNES li asseguraria, matemàticament, la salvació.

El GAM, per la seva part,rebrà al conjunt que té per sota, el CID Casa Múrcia Getafe. Una victòria dels catalans, sumada a la dels baixllobregatins li representaria un salt considerable a la classificació, podent acabar novè. Una utopia si s’hagués preguntat fa només unes setmanes, quan els d’Osvaldo Misol eren cuers.    

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies