La barcelonina Júlia Castelló va ser la gran destacada al IV Open Internacional de natació de Tenerife, organitzat aquest cap de setmana. La catalana va signar dos nous rècords d’Espanya dels set que es van donar a les Illes Canàries. Però, a part de Castelló, també van actuar altres nedadors de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) com Sarai Gascón, Miquel Luque i Jesús Collado.

Castelló, en la modalitat S6, va registrar una nova marca en els 100 m. esquena. 1’35”11 serà el nou registre per aquesta distància i de propietat de la catalana. Igual que el 3’34”93 dels 200 m. estils. També en categoria femenina, Gascón, en S9, va guanyar als 200 estils, 100 braça i 50 lliures i va ser subcampiona en els 100 lliures.

Luque, en S4, va acabar segon en els 150 estils i tercer en la classificació de millor nedador de la competició per puntuació amb la taula FINA amb 897 punts. Tanmateix, va ser el millor en el 50 esquena, però en la categoria S5, i en la mateixa distància però en braça a la SB3. Per últim, Collado, en S9, va imposar-ser en els 100 esquena i tercer en 50 lliures.      

La competició va ser pionera en la reunió d’esportistes, ja que les federacions de discapacitats físics i d’intel·lectuals van nedar plegats. De fet, de les set noves marques estatal tres van ser d’aquests darrers. A part, la cita a les Canàries va servir per fer una concentració del Programa d’Alt Rendiment Paralímpic (Programa ARPA) per tal de preparar-se per al Campionat del Món, que se celebrarà a Eindhoven (Holanda) a l’agost.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies