La localitat de la Comunitat Valenciana d’Alcoi va acollir aquest cap de setmana la III Copa d’Espanya – Memorial Eduardo Latorre. Els representants de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), els mateixos que la setmana passada van rosar la perfecció a Montjuïc van estar desencertats. La categoria promoció va tirar del carro per aquesta cita.


Jordi Julià
va ser el més destacat. Julià va aconseguir la medalla d’argent, al caure a la final. Però, en la jornada de classificació es va refer i va aconseguir la primera posició, amb 603 punts. En categoria femenina, Marta Alarcón va ser segona a la classificació general amb 583 punts, a més, va signar la seva millor marca personal. Finalment, va ser quarta al en arribar fins a semifinals.

El grup d’arquers de categoria sènior, Sergio Llamas, Agustí Cubero i Jesús Valladolid van acusar el fort vents i el sol de cara. Això es va reflectir en el seus resultats. Llamas va acabar amb 498 punts en dues sèries de 265/244 i una sisena plaça; Cubero, vuitè, amb 420 punts (221/219) i Valladolid va ser cinquè al guanyar la seva eliminatòria.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies