L’alumne de l’escola de bàsquet de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) i portador d’una handbike, Óscar Onrubia, va estar en la I cursa de handbike, celebrada aquest cap de setmana a Cheste (València), dins  la XI Cursa Popular – V Memorial Dori Carmen Rodrigo.     


Tot i que el resultat no és tan transcendent així com agafar rodatge a dalt de la bicicleta. Tot i així, Onrubia va acabar segon, per darrera del medallista paralímpic Vicente Arzo. El jove atleta es va mostrar molt satisfet amb el seu paper i va assegurar que es va sentir molt còmode.

El recorregut que van disputar els nou participants a la cursa va ser de 10’6 quilòmetres amb, més o menys, cinc de pujada. El temps d’Onrubia va girar al voltant dels 32 minuts. En la prova, en global, va ser la més participativa de les onze edicions amb més d’un miler de participants. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies