Tria el teu esport

Aquestes són les jornades de promoció de l'esport adaptat: II Tria el teu Esport!!

Unes jornades de promoció, de sensibilització, però per sobre de tot de participació. Aquesta festa es organitzada per la Federació Catalana d'Esports de persones amb Discapacitat Física amb el suport del Clubs FEM, així com l'Ajuntament de Matarò, i compta amb la col·laboració especial de Nike Factory Store. Son unes jornades altament recomanables per als nens, però també per als adults que vulguin conèixer més sobre les possibilitats de l'esport adaptat. La mostra inclou un circuit d'activitats on l'organització proposa la participació de tots els assistents, nens amb i sense discapacitat, pares i amics. L'entrada és lliure i l'organització té previstos regals per als aventurers que s'apropin aquest proper diumenge al pavelló Maria Teresa Roca de Mataró, on a més es farà una gran botifarrada popular. 

Si vols més informació fes click aquí.

 

Escoge tu deporte

El pasado día 18 se presentó ante la prensa el nuevo Club FEM de deportes para personas con discapacidad en Mataró. En este marco se anunciaron también las jornadas de deporte adaptado organizadas por la Federación Catalana de Deportes de personas con Discapacidad Física con la colaboración especial de Nike Factory Store, unas jornadas altamente recomendables para los niños, pero también para los adultos que quieran conocer más sobre las posibilidades del deporte adaptado. La muestra incluye un circuito de actividades donde la organización propone la participación de todos los asistentes, niños con y sin discapacidad, padres y amigos. La entrada es libre y la organización tiene previstos regalos para los aventureros que se acerquen este próximo domingo al pabellón Maria Teresa Roca de Mataró, donde además se hará una gran butifarrada popular.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies