El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, va ser l’amfitrió de la rebuda dels esportistes participants als Jocs Paralímpics i Olímpics d’Hivern de Vancouver 2010, celebrada aquest dilluns a Barcelona. Entre la llista de convidats, tres representants de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), encapçalats pel president, Josep Lluís Amador; l’esquiadora, Úrsula Pueyo, i el tècnic, Andrés Gómez.
Carod-Rovira va enaltir la tasca de tots els presents i els va esperonar per seguir treballant “amb la mateixa intensitat” i va garantir el suport de l’executiu català en aquestes disciplines. El vicepresident va detallar aquest suport “triplicant els recursos els recursos” i, també, va continuar, “treballant perquè es visualitzin a l’exterior altres pràctiques esportives més enllà del futbol”.

La secretària general de l’Esport, Anna Pruna, també va estar-hi present en aquest rebuda i va subscriure les paraules de Carod-Rovira. A part de Pruna i el vicepresident també van estar a l’acte, el president de l’UFEC, David Moner; el president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Ramon Carreras, i la presidenta de la Federació Catalana de Cecs i Deficients Visuals, Maria Enciso. A part, dels 14 esportistes, tant olímpics com paralímpics, presents en la cita canadenca del passat mes de febrer.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies