Aquest cap de setmana es va disputar la darrera jornada de la Lliga Catalana de petanca, és a dir, la 8a. El líder, que ja es va proclamar campió de forma matemàtica en l’anterior jornada, l’Amiba de Barcelona, va cedir en els seus dos compromisos. L’atractiu es va centrar en les dues places per al podi, separats per pocs punts, i quatre candidats per a aquests llocs. Finalment, el Sant Josep Carrilet va fer-se amb el subcampionat i el Gidba, va ser tercer.


La trepidant lluita que es presentava en la primera partida ja va quedar, més o menys, esvaïda. El Carrilet va superar el Gidba i aquest triomf va ampliar les possibilitats d’entrar al podi l’altra tripleta del Sant Josep. No obstant això, l’ajustada victòria en la segona partida del Gidba el va permetre estar entre els tres millors.

Amb tot, la classificació final va quedar amb el l’Amiba de Barcelona (format per Antonio Cortés, Isaías Cortés i Manuel Peregrina) primer amb 60 punts, el Sant Josep Carrilet (integrada per Catalina Jiménez, Antonio Parra i Aquilino Flores) segon amb 58 i tercer el Gidba (compost per Guillermo Delgado, Francesc Faya i Jordi Torres) amb 56. Per últim, el Trofeu al joc net va ser per a Javier Sànchez de l’Amiba.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies