Fa unes setmanes era Sergio Llamas qui es quedava a poc d’aconseguir el passaport per als Jocs Paralímpics de Londres 2012. Doncs, aquest cap de setmana, Agustí Cubero ho ha fet en el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. I, a més, li ha servit per marcar la seva millor marca personal. A part, la bona actuació li ha valgut per escalar llocs a la general.

Al Castell de Montjuïc de la ciutat comtal ha dut a molts arquers a disputar el Ciutat de Barcelona, puntuable per al Catalunya-Llenguadoc. La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física també hi ha tingut representació. Tot i la gran notícia de Cubero, amb 581 punts (298/283) no cal oblidar la participació dels altres esportistes de la federació.

Joan Valls ha acabat setè, el tercer millor dels catalans, amb 534 punts (284/250). Mentre que Màximo Salamanca s’ha quedat amb 443 (235/208). Per últim, Sergio Llamas ha acabat sisè, amb el seu millor registre, 543 punts (267/276). En les eliminatòries, però, els tres (Valls, Llamas i Cubero) han caigut a quarts de final. La pròxima cita d’aquesta disciplina esportiva ja serà al Campionat de Catalunya, que s’organitzarà a Salt dins els III Jocs Catalans.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies