La localitat del Baix Llobregat, Olesa de Montserrat, ha organitzat aquest cap de setmana, sota la tutela del Tirc Arc Finques Olesa, el 12è Torneig Vila d’Olesa – Provincial de Barcelona. El bon temps que ha premiat al llarg del cap de setmana han fet de la vetllada un gran esdeveniment esportiu, que l’han completat la seixantena d’arquers participants.


Entre aquest gruix d’esportistes hi hagut tres de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Agustí Cubero, Sergio Llamas i Màximo Salamanca. Així com del coordinador de tir amb arc de la federació, Joan Valls en la categoria de sènior absolut. No obstant això, abans d’entrar en competició, els presents a les instal·lacions han lliurat un sentit minut de silenci per la mort del president d’honor del Comitè Olímpic Internacional, Joan Antoni Samaranch.

Tan Valls com Cubero han estat els més destacats del torneig. Valls ha assolit el 566 punts i s’ha adjudicat la victòria, per darrere, el també olesà, Agustí Cubero, amb 561. Dues sèries de 285/276, que li han valgut ser de les millors marques nacionals de la temporada. Sergio Llamas s’ha situat cinquè amb 477 punts. Màximo Salamanca, en la distància de 60 metres i categoria de veterà, ha assolit 506 punts.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies