Joan Antoni Samaranch, president d'honor del Comitè Olímpic Internacional (COI), ha mort aquest dimecres, 21 d'abril de 2010, a l'edat de 89 anys. Samaranch ha patit una aturada cardiorespiratòria. El mandatari olímpic va patir una insuficiència coronària aguda que el va obligar a ingressar d'urgències el passat diumenge, a la clínica Quirón de Barcelona. Finalment, Samaranch no ha pogut superar aquesta nova crisi.


Demà, dijous, a les 10:30 hi haurà un acte al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat amb assistència de primeres autoritats, familiars i convidats directes de la família. A les 12h l'obertura de la capella ardent al públic al mateix Palau de la Generalitat. A les 17,00h. serà traslladat a la catedral on tindrà lloc el funeral a les 18,00h.

Cal tenir en compte que no es reserven lloc, ja que han confirmat l'assistència els Reis d'Espanya, Constantino de Grècia, membres del COI i primeres autoritats de nivell mundial, tant esportives com polítiques. Per aquest motiu, aconsellem que qui vulgui anar a l'església de la Catedral de Barcelona ho faci amb molta antelació per poder-hi entrar.

Mes informacio aqui

A la foto: Samaranch a la cerimonia d'obertura dels Jocs Paralimpics de Pequin (Xina)

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies