El regatista de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Paco Llobet, va ser el més destacat del ‘Hublot PalmaVela 2010’, dut a terme aquest cap de setmana a les aigües del Reial Club Nàutic de Palma de Mallorca. El gran paper del català, el va completar el seu compatriota Miki Gómez, que va acabar tercer.

Llobet quasi bé no va cometre errors en les dues jornades i les sis regates que finalment es van disputar, malgrat haver-hi nou des d’un principi. El regatista de la federació va ser molt superior a la resta i va fer estèril les intencions del càntabre Emilio Fernàndez, el gran favorit al triomf final. Fernàndez va ser el representant de la delegació espanyola els Jocs Paralímpics de Pequín amb una 15a plaça. 
Paco Llobet rebent el primer premi (FOTO: Nico Martínez)
Per la seva part, Gómez va estar a prop de col·locar-se segon i estrènyer encara més aquesta plaça. Miki, però, va haver de conformar-se amb el tercer calaix del podi i amb una actuació força regular, que va deixar de manera destacada els tres primers.

En total van participar una dotzena d’embarcacions a les Illes Balears en la classe 2.4mR, malgrat que la xifra total d’adaptades va ser de 17, ja que cinc van ser de la classe Dam 5.5, una pionera iniciativa pionera a Espanya.    

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies