Amb la disputa de la 18a jornada de Divisió d’Honor, aquest cap de setmana, la competició domèstica ja enfila la recta final. I ja s’estan dibuixant les aspiracions i les pretensions d’uns i altres. El GAM Joventut té la salvació quasi assegurada, a falta de corroborar-ho matemàticament. Per la seva part, el FC Barcelona – UNES Sant Feliu se li està ennuegant sortir de la cua de la classificació.


Verd-i-negres, a casa, i blaugranes, a fora, van caure aquest cap de setmana. Els primers contra el líder, CD ONCE Andalucia per 46-65. Malgrat els 19 punts de diferència, els catalans van estar molt concentrats i van mantenir la pressió, tot i així els andalusos van demostrar el perquè del seu liderat i es van desfer de l’escomesa rival. 

Els blaugrana, per la seva part, van cedir a Madrid contra el CD Fundosa ONCE, màxim perseguidor dels botxins del GAM a la lliga. I és que Fundosa i ONCE Andalucia son segon i primer, respectivament, empatats a punts i només el bàsquet average els diferencia. Els madrilenys no van tenir problema per passar per sobre dels catalans, 83-36. Les opcions de sortir del pou es van acabar.

De fet, resten quatre partits, és a dir, quatre finals pel preuat objectiu. L’única pega és que la continuïtat i el ritme de competició es perd ara, ja que la Divisió d’Honor s’atura els següents dos caps de setmana per la Copa d’Europa. Després que el cap de setmana, del 10 i 11 d’abril, es reprengués per l’aturada de Setmana Santa i la disputa de la Copa del Rei.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies