El palista Ricard Palau va ser el millor en el Top 8 de tennis taula, disputat aquest cap de setmana a Esparreguera. Palau va acariciar el ple de victòries. Només Ramon Lacambra va ser capaç de frenar-lo en un intens i dilatat partit, que es va estendre fins els cinc sets. En els sis restants va vèncer de forma clara.


Només Quim Azcón el va forçar a jugar una mica més. D’aquesta manera el campió va fer bons els pronòstics de favorit. Per darrera va quedar Francis Martín, que va perdre contra Azcón i Ramon Lacambra. El tercer lloc final va ser per a Bilal El Baqqali, el primer en la modalitat de cadira.

En la quarta posició va ocupar-lo Ramon Lacambra, l’únic que va ser capaç de superar els dos favorits al triomf final, Ricard Palau i Quim Azcón. La desfeta davant Jordi Teruel el va privar d’escalar més llocs en la classificació final. En el cinquè lloc va estar-hi Azcon, malgrat imposar-se contra Martín i Palau, va perdre d’altres matxs i el van condemnar en aquest Top 8.

Les tres últimes places van aconseguir-les, Joan Romeu, Jordi Teruel i Manel Modol, que s’estrenava en una competició d’aquestes característiques i era la gran sorpresa per estar amb els vuit millors.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies