Aquest cap de setmana ha donat el tret de sortida a la Lliga Nacional de tir amb arc a Madrid, la pluja ha deslluït aquest inici. Tres esportistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), dins l’equip Tir Arc Finques Olesa, hi ha pres part. Joan Valls, el coordinador de tir amb arc; Agustín Cubero i Sergi Llamas. Al final, entre tots, han computat 1.636 punts i s’han col·locat novens per equips i en l’aspecte individual, classificacions semblants.


Valls ha registrat 585 punts, en dues sèries de 299/286 de 70 metres. Ell ha estat el millor dels tres desplaçats a la capital d’Espanya. Tot i així, ha caigut eliminat en primera ronda per Javier Arenas, de Leganés. Cubero, per la seva part, ha sumat 526, 274/252. Aquesta ha estat la seva millor marca personal. Per últim, Llamas s’ha quedat a un punt del seu company d’equip, 525 (268/257).

Una altra de les cares catalanes presents a Madrid ha estat la de Jesús Valladolid, que en l’apartat individual ha sumat 506 punts en dues sèries de 275/231. La segona jornada d’aquesta competició ja no tornarà fins al mes de juny, els dies 12 i 13. L’escenari serà una ciutat catalana, Lleida.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies