Fa unes setmanes arrancava la temporada de tennis en cadira de rodes. Doncs, fins a la data només hi ha un únic nom, Quico Tur. El tennista de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) va imposar-se en el IV Ciutat  de Marbella. En aquesta localitat malaguenya s’hi van aplegar, aquest cap de setmana, un bon gruix d’esportistes de la FCEDF, ja que les noies van disputar el WTA Marbella experience

El veí de Sant Andreu va tornar a mostrar-se molt superior els seus rivals. A més, un clàssic enfrontament quan concursa el català amb el gallec Martín Varela, segon del rànquing nacional, no s’ha produït, ja que Varela va caure a semifinals contra el jove Daniel Caverzaschi. Tur ja ha vençut en l’Open Lleida, el Campionat d’Espanya i ara el Ciutat de Marbella.

Pel que fa a les noies, Elena Jacinto es quedar a les portes del títol. La catalana va caure davant Lola Ochoa per 6-3 i 6-1 a la final. Jacinto va ser la punta del iceberg, ja que a part, també van estar Bàrbara Vidal, Anna Gilabert i Nadia Goyeneche.

Totes les participants eren espanyoles, excepte la francesa Cristhine Shoenne, número 15 del món, i convidada al torneig. Jacinto va arrencar la competició contra Goyeneche per 6-0 i 6-1. Poc després, va haver de fer front amb Vidal, a semifinals. Un disputat partit que, finalment, es va apuntar per 3-6, 6-2 i 10-7.

Per l’altra banda del quadre, per tant, va restar el joc de Gilabert, ja que la resta de catalanes estaven posicionades en l’altra part. El seu debut va ser amb la gala i poca batalla va presentar i va cedir per 6-0 i 6-2.

Cal recordar que Bàrbara Vidal i Elena Jacinto partien com a caps de sèrie dos i tres, respectivament. La francesa Schoen era la número ú, mentre que la, a la postra, campiona era la quarta. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies