La bona marxa del tennista de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Quico Tur, en les darreres competicions s’ha traduït en el rànquing nacional. Tur, molt establert al capdavant de la classificació, ha ampliat distàncies amb el gallec Àlvaro Illobre.

El català registra 2.411 punts, gràcies a les victòries, per aquest ordre, de València, els Campionats d’Espanya i Lleida. El barceloní quasi bé ha aconseguit un coixí de 70 punts respecte el seu rival. Carlos Pina, per la seva part, és quart amb 880 punts, lluny del podi, i menys d’un centenar de que l’atrapi Daniel Caverzaschi.

La primera dona, també d’aqueta federació, ocupa el setè lloc i és Bàrbara Vidal. El bon paper en tornejos internacionals, malgrat ensopegar en competicions estatals, la mantenen quasi bé a 250 de la segona tennista, Lola Ochoa, desena. Tot i així, Rubén Pérez l’amenaça a 23 punts.

Per últim, el Club Atlètic Terrassa HC acollirà el XX Campionat de Catalunya Open de tennis en cadira de rodes In Memoriam Oliver Puras. Des de l’organització s’ha volgut homenatjar amb aquest bateig la figura del tennista. Del 14 al 16 es disputarà la competició a les instal·lacions vallesanes. Amb dos quadres, categoria femenina i masculina, i també la modalitat de dobles. Fins al 7 del mateix mes, límit per a les inscripcions.

Per consultar el rànquing sencer fes un clic aquí 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies