El passat diumenge, al CEM Montigalà, es va celebrar el III Open de boccia de caràcter promocional. El certamen va gaudir d’una bona acollida i quasi bé una trentena d’esportistes hi van prendre part. Una participació que es va desglossar en dues categories, canaleta i manual. Els participants van competir en una fase prèvia i eliminatòries posteriors. Els més destacats van ser Vasile Agache, en manual, i Amal Tsouli, en canaleta. Encara que els esportistes de promoció van brillar també.
En la fase de grups, en manual, els participants es van repartir per cinc grups, amb quatre integrants. Els primers de cada grup i el millor segon, que en aquest cas va ser Pilar Feijoo, van jugar les semifinals per, després els dos millors, jugar-se l’open. El jove i novell Juan Díaz i Vasile Agache va disputar-lo amb victòria per aquest últim. I a punt va estar de prendre-li la victòria.

En canaleta, a l’haver menys participants, es van enquadrar en dues formacions, amb quatre esportistes. Els dos primers classificats de cada grup, Amal Tsouli i Malena Escartín, van jugar la final amb triomf per al primer.

Pilar Feijoo en un dels moments de la jornada

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies