Ni una setmana després d’haver pres part al Campionat d’Espanya, les catalanes Bàrbara Vidal i Elena Jacinto van participar a l’Open Amphion Publier (ITF3 França), organitzat aquest cap de setmana a Amphion, localitat gala molt a prop de la frontera amb Suïssa. I més enllà del resultat, que va ser molt destacat, les sensacions encara van superar-les.

Jacinto va arribar a la final, però va perdre amb la francesa Armelle Fabre, antiga número 13 del món i que ha retornat a les pistes després d’un any, per 6-1 i 6-2. Tot i així, el camí de la catalana al llarg del torneig va ser molt exitós i va superar, entre d’altres, la també francesa Pauline Helouin en quarts de final o a la també catalana Vidal en semifinals. 

Vidal, per la seva part, va arribar, justament, fins a semifinals. En canvi, en la modalitat de dobles, ambdues tennistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) formant parella, van arribar a la final, però no van poder endur-se el triomf.  

Malgrat no obtenir cap victòria final, les repercussions d’aquest gran paper, Jacinto era la primera vegada que accedia a una final de categoria ITF3, es traduiran en el rànquing mundial. En individual, per exemple, Bàrbara escalarà fins el 35è lloc, mentre que Elena ho farà fins al 51è. En canvi, en dobles femení assolirà la 23a plaça.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies