El CE Costa Daurada s’està erigint com el salvador en el paper dels catalans en les lligues estatals. Quan, com ha succeït aquesta jornada, FC Barcelona – UNES Sant Feliu i GAM Joventut de Badalona no guanyen, el Costa Daurada ho fa i amb una demostració de nivell i de gran superioritat. Aquesta vegada, el rival ha estat l’Ademi Tenerife. 

Després d’una setmana de descans, la Divisió d’Honor ha reprès la competició i la disputa de la 16a jornada ha enfrontat a ved-i-negres amb l’Econy Gran Canaria. Els catalans han rebut a casa els illencs i no han sabut doblegar-los. Els badalonins han cedit per 58-77. I ja encadena dues derrotes seguides. Això afegit a la renúncia a participar a la Copa del Rei, per problemes econòmics, no contribueixen al progrés a la competició.

Per una altra part, els blaugrana tampoc han pogut vèncer en la seva visita al CID Casa Múrcia Getafe. Els barcelonistes han cedit per 73-58 i cada cop queden menys jornades per invertir la situació.

A la 1a Divisió B1, la disputa de la 13a ha tornat a mostrar a un gran Costa Daurada que ha passat per sobre d’un gran quadre illenc que no ha posat les coses fàcils (45-58). Les avantatges han estat mínimes, però sempre del mateix bàndol, el català. Així, amb aquest triomf el Costa Daurada es consolida al cap de la taula.

L’altre equip català que ha entrat en escena ha estat el CB Mifas Esplais. Que conforme ha anat passant la competició s’ha anat desinflant. Els gironins han cedit, a casa, davant el Salto Bera Bera i han quedat en la zona mitja-baixa de la classificació a l’espera de les dues últimes jornades de competició.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies