Hi havia tres participants catalans a la línia de sortida de la Mitja Marató de Lisboa, disputada aquest cap de setmana. Doncs, només la mala fortuna va evitar una gran actuació dels atletes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF). Roger Puigbó va pujar al podi, amb una tercer lloc; mentre que Jordi Madera s’hi va quedar a les portes, va signar una quarta plaça i, per últim, Rafa Botello va tenir un problema amb la roda dreta de la cadira que el frenava i va abandonar la cursa.

La prova va estar molt disputada, més pels perseguidors de qui, finalment, es va adjudicar el triomf, el suís Marcel Hug. Un grup que el formaven Botello, Madera, Puigbó, el danès Ebbe i el suís Heinz Frei. Aquest últim va provar retallar distàncies amb el seu compatriota i el manlleuenc i el vilatortí van seguir-lo. Poc després, Rafa Botello va abandonar i la lluita va quedar entre el català i el suís, ja que Hug estava molt distanciat.

Puigbó va acabar tercer amb un temps de 46’08”, a un minut de Frei i a quasi tres del líder. Madera, per la seva part, va recuperar molt de terreny i es va quedar a 20 segons d’entrar als llocs de podi. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies