Fa un mesos tornava a fer-se amb el Màster Nacional de tennis. I ara, aquest cap de setmana a Chiclana, ha recuperat el Campionat d’Espanya. El tennista de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Quico Tur, ha complert amb els pronòstics i també s’ha imposat en la categoria de dobles, formant parella, curiosament, amb el seu rival a la final, el gallec Àlvaro Illobre.


La marxa del català
, després de la seva superioritat en el primer torneig de la temporada celebrat a Lleida, no ha començat del tot bé. Roberto Chamizo li ha posat les coses difícils en un primer set molt disputat, 7-5. En el segon ha cedit per 4-6. Però en el tercer i definitiu, el veí de Sant Andreu ha demostrat perquè és el cap de sèrie número 1 i s’ha imposat per 6-0. En semifinals, han canviat les coses i l’accés a la final ha estat molt més plàcid. El seu rival, Daniel J. Caverzaschi s’ha lesionat en la segona màniga amb 1-0 el marcador, després que el català s’hagués apuntat el primer per 6-1.
Tur, amb les dues copes, i la resta de guardonats
A la final, el gran rival, i també a la vegada company d’aventures en el dobles, Illobre, ha passat per sobre seu i l’ha vençut en dos sets 6-4 i 6-2. Formant parella s’han desfet de Miquel Tena i José Carlos Pina per un doble 6-0.

En categoria femenina, la cap de sèrie número 1 era catalana, Bàrbara Vidal. Però Vidal ha caigut en semifinals a mans de la Elena Jacinto (6-3 i 6-1), qui finalment no s’ha endut el triomf, ja que ha anat a càrrec de Lola Ochoa (6-1 i 6-2). Sens dubte, l’eliminació de la catalana ha estat la gran sorpresa del campionat, una de les grans favorites al triomf.

Pel que fa al segon quadre, Ana Gilabert, cap de sèrie número sis, va acabar subcampiona. En aquest XX Campionat d’Espanya, disputat a les instal·lacions del Club Tennis La Barrosa de la població gaditana, hi ha pres part 32 homes i 8 dones.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies