El combinat català, entre integrants de la Federació Catalana de Paralítics Cerebrals (FCPC) i la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), van signar un segon lloc al XI Campionat d’Espanya de boccia de seleccions autonòmiques. El certamen es va dur a terme a Valladolid aquest cap de setmana. Catalunya va quedar per darrera de Madrid. 

No obstant això, va ser molt parella la lluita pel títol entre madrilenys i catalans. I és que la igualtat va ser la tònica predominant al llarg de la competició. El bronze, per acabar, va ser per al País Basc. 

En total van prendre part 75 participants, vinguts de nou comunitats autònomes, tan dispars com ara Extremadura, Navarra o Cantàbria, entre moltes altres. I el sistema de puntuació, amb dos jugadors com a màxim per categoria de discapacitat (BC1, BC2, BC3 i BC4), va respondre a set proves desglossades en quatre individuals, que van disputar totes les categories; dues per parelles la BC3 i BC4 i una última prova per equips BC1 i BC2.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies