L’estació cerdana de La Molina està exprimint la temporada d’esquí. Però abans d’acomiadar el curs, no podia fer-ho sense celebrar una iniciativa que va endegar-se l’any passat: les 24 hores d’esquí adaptat. Encara amb un bon gruix de neu a les pistes i el temps, tal com auguren els meteoròlegs, que acompanyarà el cap de setmana fan que la cita sigui inoblidable. 


L’any passat ja es va portar a terme i, tal com subscriu l’eslògan, “Participa i fes història una altra vegada!”, volen que així sigui. Enguany serà la segona edició i s’encetarà dissabte, dia 10 a partir de les 12h, i es tancarà al dia següent, diumenge 11 a la mateixa hora.

Cal inscripció prèvia i té un cost de 20€, en el qual inclou forfet, dues hores de classe, assegurança, xocolata calenta i una samarreta. La Molina, amb el seu Centre d’Esport Adaptat, torna a difondre l’activitat per aquest col·lectiu. Una activitat que compta amb el suport, entre d’altres, de la Fundació Johan Cruyff.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies