El FC Barcelona – UNES Sant Feliu va tornar a guanyar un partit a Divisió d’Honor. La darrera vegada va ser a principis de novembre davant el seu imminent rival, el CD Hercesa, en un matx corresponent a la 2a jornada. Aquest cap de setmana, a la 13a, va doblegar el CAI Deporte Adaptado (47-53) a domicili. Els blaugrana van mostrar el seu joc de sempre, molt concentrats d’inici i destacant l’actuació defensiva. La diferència amb d’altres compromisos és que van saber mantenir aquesta intensitat al llarg dels 40 minuts. El GAM Joventut, que també va jugar el cap de setmana a Badalona, va cedir contra el segon classificat de la competició, el CD Fundosa ONCE (53-60).


Els barcelonistes
van sortir molt concentrats a la pista aragonesa, tot i que els nervis eren palpable en l’ambient i és que ambdós conjunts es jugaven el seu futur a la categoria. L’enfrontament va arrencar de manera excel·lent pels catalans amb una avantatge de set punts. Tanmateix, les rentes es van anar escurçant a partir del final del primer quart i principi del segon. Aleshores, amb diferències de dos punts es va arribar al tercer parcial. Moment clau del partit i en el qual el Barça va deixar escapar punts.

Aquesta vegada, però, els blaugrana van saber mantenir el joc i el rigor. No obstant això, els locals tampoc es van rebaixar i va quedar tot obert per al final. Posant a prova els nervis i qui millors els controlés s’adjudicaria el partit. L’UNES va ser aquest i un gran darrer tram de partit, amb una bona defensa i atacs llargs es van apuntar un triomf que l’acosta a la salvació.

El Costa Daurada ja és líder
El CE Costa Daurada rebia la visita del líder i invicte, l’Orto Ibérica. Els tarragonins sabien que només els valia la victòria per escalar fins al primer lloc. En un partit molt seriós i controlat el Costa Daurada es va desfer dels asturians per 68-45. Un ampli triomf que els deixa líders i com l’únic dels tres quintets catalans que han guanyat en la 9a jornada.

CEM L’Hospitalet va caure, precisament, contra els d’Avilés per 47-62. També va perdre, encara de diferent manera el CD Mifas Esplais per un ajustat 50-48, a casa del Ademi – CajaCanarias. Una desfeta que li fa perdre pistonada a la classificació.     

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies