La natació serà una de les disciplines esportives protagonistes les pròximes setmanes a la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF). El resultat dels entrenaments ha de donar els seus fruits i, a més, han de confirmar el gran estat de salut que travessa la natació catalana després dels èxits als europeus de Reykiavik, del passat mes d’octubre, i als Mundials de Rio de Janeiro, disputats un mes després. Aquest dissabte arriba la primera revàlida, el Campionat de Catalunya d’Hivern. El CN Parets acollirà al voltant d’una cinquantena de participants a les seves instal·lacions.


L’organització conjunta de la prova entre les tres federacions, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i la FCEDF, és un altre dels atractius. De la nostra hi prendran part onze clubs que hi aportaran 22 nedadors. Noms com ara la barcelonina Júlia Castelló, l’egarenca Sarai Gascón o el local Miguel Luque, entre d’altres, estaran a la cita.

Al llarg de la jornada de dissabte, que s’obrirà a partir de les 17h, desfilaran per la piscina de 25 metres els diferents participants en totes les distàncies, començant pel 100 metres papallona i acabant amb els 4×100 estils femenins.

Una competició que servirà de preparació per al pròxim Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, que es durà a terme a Saragossa el segon cap de setmana de març. I en el que nou nedadors de la federació i dues promeses hi seran, si no hi ha canvis de darrera hora.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies