L’atleta de Manlleu Rafa Botello va aconseguir el triomf a la 30a edició de la Marató de València, celebrada aquest cap de setmana. Botello va fer front, a part de la resta de participants, al fred i la pluja en els últims 12 quilòmetres del recorregut. La victòria és un al·licient més i una motivació per afrontar amb garanties la temporada, per a la qual ja s’està preparant.


La satisfacció del català no només va venir pel seu èxit a la capital del Túria sinó que també per l’atleta que està entrenant, Alain Fuentes. Després de passar tres mesos de la darrera marató, feta a Lanzarote, Fuentes es va marcar com a objectiu rebaixar de les dues hores. Així ho va fer a València. El manlleuenc,ara, en poc més d’un mes tindrà dues cites de molta importància. D’una banda, la Marató de Treviso (Itàlia) o la Mitja Marató de Lisboa.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies