Sergio Llamas
, Marta Alarcón, Jesús Martínez i Eugeni Fernàndez pugen al més alt del podi en proclamar-se campions al Campionat d'Espanya de Tir amb Arc en Sala. Els catalans van donar mostra del seu potencial en el tir amb arc català al nacional de sala celebrat a Santa Cristina d'Aro (Girona).


Sergio Llamas,
a la categoria sènior, va mostrar la seva gran evolució de la mà del seu entrenador Joan Valls que, després d'incorporar-se com a coordinador català dels esportistes amb discapacitat física, començà a recollir el fruit del bon treball realitzat. Llamas no ho va tenir fàcil per assolir el seu primer títol de campió. A la fase de classificació va aconseguir la cinquena plaça amb 503 punts amb dues series de 257-246. A quarts de finals va haver de lluitar amb el balear Toni Sànchez, que va aconseguir la segona plaça a la fase de classificació, i Llamas va guanyar l'eliminatòria, que va estar molt ajustada 103/102. En semifinals va lluitar amb el valencià Manuel Candela on el català va mostrar de nou molta concentració i va guanyar al gran favorit amb un ampli resultat 104/94 i va assolir la seva primera final en un Campionat d'Espanya.

A la gran final va tenir com a rival l'andalús Juan Miguel Zarzuela, diploma paralímpic a Pekin, i de nou Sergio Llamas va tornar a mostrar les seves condicions i en cada llançament incrementaven les opcions per aconseguir el títol final. Finalment, el català va finalitzar com a campió, assolint un 30 (màxima puntuació de 3 fletxes) i sumant 102/95 punts proclamant-se campió d'Espanya per primer cop i amb tant sols 22 anys.

En sènior masculí Agustin Cubero sisè i Maximo Salamanca setè

A la categoria de promoció debutaven Marta Alarcón, Sonia Pujol, Jesús Martínez, Joan Martori i Eduard Esteve. Alarcón va aconseguir el seu primer títol encara que la primera sèrie va ser per sota del seu nivell, però va tenir un cop de confiança i d'encert i va aconseguir una sèrie de nivell amb 243 punts, que sumaven un total de 425 i guanyava e campionat davant la catalana Sonia Pujol, que assolia la segona plaça.

A la categoria masculina el podi va ser totalment català, Jesús Martínez va vèncer la final al seu company d'equip Eduard Esteve en una final competitiva aconseguint la medalla d'or i d'argent . El bronze va ser per a Joan Martori que va guanyar al madrileny Causupie.

Jordi  Julià va ser cinquè després de caure a la semifinal davant el madrileny Causupie per  83/100. A la categoria d'arc tradicional Eugeni Fernàndez amb 150 punts després de dues series de 75 punts va assolir la medalla d'or, també al debutar en el seu primer nacional.

Cal destacar l'excel·lent organització per part del club Cristianenc que ha estat sempre per facilitar als esportistes un dels millors campionats com organització.

A lliurament de premis les autoritats presents van ser: Lluís Barba, representat de l'UFEC a Girona, Josep Lluís Amador, President de la FCEDF, Joan Palau, President de la FEDDF, Jordi Mulà, regidor d'Esports de Santa Cristina d'Aro, i Josep Morilla, delegat territorial a Girona de la FCTir amb arc.


Consulta els resultats aquí.

Consulta les fotos.   

Consulta reportage tv paralímpic

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies