El GAM Joventut va disputar el partit de la 12a jornada, que malgrat no haver competició aquest cap de setmana, van ser els únics en jugar. Els badalonins van començar molt fins i van aconseguir unes grans avantatges i així es va mantenir fins a la meitat del matx. Però a la represa, amb els pas dels minuts, el Fuhpain Peraleda va anar difuminant la renda badalonina i va acabar doblegant el GAM per 61-42

Les coses, però, no van començar bé. Quan només s’havien consumit tres minuts en l’electrònic, els homes de Fabian Castilla no havien anotat. Aleshores,va aparèixer Enric Sanz per catapultar el GAM. A la seva aportació es va unir la de la resta de l’equip i va ja en el primer quart van donar la volta al partit. Tònica que es va mantenir fins a l’equador, que es va arribar amb un 19-28.

A la segona part, a poc més de quatre minuts per acabar el tercer parcial. Els locals van tornar a posar-se per endavant, 31-30. Fet que no es donava des del principi i així es va continuar fins al final de l’enfrontament.