Les millores tecnològiques milloren molts aspectes de la vida quotidiana, però a l’esport també. El passat diumenge, dia de Sant Valentí, la força, l’empenta i la igualtat entre dos atletes van ser la tònica al llarg de la Marató Ciutat de Sevilla. I ni a la línia d’arribada va canviar. Roger Puigbó i Jordi Madera, dos esportistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), van ser-ne els protagonistes. Finalment, la foto-finish va decidir la victòria del de Sant Julià de Vilatorta.


Amb un temps d‘1 hora, 35 minuts i 53 segons va tornar a imposar-se a la prova de fons andalusa. L’any passat ja va vèncer a la capital andalusa. El granollerí, per la seva part, va quasi calcar el mateix temps. La disputa entre els dos catalans va acompanyar al llarg dels quilòmetres, que va anar creixent quant més a prop es trobava la línia d’arribada. Així, Puigbó va tornar a pujar al més alt del podi, després d’aconseguir vàries medalles la seva estada als Emirats Àrabs.    

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies