L’esquiador de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Jacob Guilera, va ser el més destacat de l’expedició catalana a la Copa d’Europa. La competició continental, celebrada aquest cap de setmana a l’estació italiana de Arta Terme, va posar punt i final i Guilera va acabar en setè lloc.

Al llarg de les dues jornades el rendiment dels catalans, tots ells corrent en modalitat de peu, va ser molt regular. En l’eslàlom gegant, Guilera va començar fort i es va col·locar sisè, tot i acariciar el podi en la primera màniga. Ramon Homs va quasi calcar els temps i es va col·locar setzè. En dones, Úrsula Pueyo es va quedar fora dels punts, tot i que va fer bones marques i es va situar en onzena plaça.

El super gegant les coses van canviar i tots tres esquiadors van sumar valuosos punts. Homs va acabar divuitè, Guilera onzè a quatre segons del campió i Pueyo novena. En l’eslàlom, la categoria masculina va millorar. Jacob Guilera va millorar respecte el primer descens i es va classificar en vuitena posició, mentre que Ramon Homs també va fer el mateix i va estar quatre llocs avall, dotzè. Úrsul Pueyo no va acabar la primera màniga.

Per últim, en supercombinada, les coses van ser molt diferents. Pueyo i Guilera no van acabar els seus descensos. No així, Homs que va ser novè i va entrar a la zona dels punts, amb una notable millora en el segon parcial.

Consulta els resultats aquí.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies