Aquest cap de setmana dies 20 i 21 de febrer a Santa Cristina d'Aro -Girona- es celebra el VI Campionat d'Espanya de Tir amb Arc en Sala per a persones amb discapacitat física, organitzat pel Club Cristianenc de Girona.

Es preveu que hi haurà una participació de 21 esportistes, entre ells, 9 de Catalunya.

Respecte a la representació catalana, els millors situats són Sergio Llamas, Agustin Cubero i Màximo Salamanca a la categoria sènior. A la categoria de promoció debutaran les femenines Marta Alarcón i Sonia Pujol. Eduard Estevez, Jesus Martínez, Jordi Julià i Joan Martori, a la categoria masculina.

També destacar el debut d'Eugeni Fernàndez en arc tradicional.

Consulta el sorteig de les dianes.

Més informació.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies