La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha col·locat un nou guardó al prestatge de reconeixements. Aquesta vegada, el premi s’ha rebut en la II Premi Valors en l’Esport Paralímpic, que convoca la Universitat de Barcelona i que busca homenatjar la trajectòria d’un esportista i un promotor o promotora de l’esport adaptat. Enguany, a part de l’ens federatiu, l’atleta Rosalía Làzaro també ha estat guardonada.

Aquest divendres 5, a l’INEFC de Barcelona, s’ha fet el lliurament d’aquest guardó i el vicepresident Josep Giménez ha estat l’encarregat de recollir tal distinció. El jurat d’aquest premi ha considerat la tasca de la federació, així com l’impuls que ha donat a l’esport adaptat, amb el foment i difusió dels seus valors. 

L’estatueta rebuda és una reproducció de l’escultura ‘Superació’, ubicada a Llars Mundet de la ciutat comtal, de l’artista i professor Clement Ochoa. Aquesta és el segona condecoració que rep la FCEDF aquest 2010, el passat mes de gener les esportistes Sarai Gascón i Raquel Acinas van ser premiades a la IX Gala d’EsportCatalà.cat.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies