L’atleta en cadira de rodes, Rafa Botello, ha tingut una actuació destacada en les curses que ha participat a Austràlia. El manlleuenc ha estat, al llarg de la setmana passada, corrent en set proves del país. Entre algunes en les quals ha pres part, el català ha estat als 10 quilòmetres de Sidney, la segona competició més important en aquesta distància del món. A part, Botello també ha participat en els 400, 800, 1.500 i 10.000 metres, dins el míting de Canberra, i els 1.500 i 5.000, en el míting de Sidney. 


Ha estat, precisament, en les dues mitges distàncies en les quals Rafa Botello ha tornat a acariciar el passi pel Mundial. A Sidney s’ha quedat a 76 dècimes de la mínima B, després que anteriorment, a la capital australiana, fos a poc més d’un segon. En els 5.000, el català ha acabat en setè lloc amb un temps, 11 minuts i 23 segons, que el mateix Botello no el satisfà, però bo per les alçades de temporada en les quals es troba.

Pel que fa a la resta de modalitats, en els 10.000 ha sumat un cinquè lloc, encara que allunyat del cap de la curs. En els 400 ha aconseguit la seva millor marca de la seva carrera esportiva i, finalment, en els 800 ha perdut pistonada i s’ha quedat lluny dels seus registres.

Per últim, ja aquest cap de setmana passat, a la Oz Day de Sidney s’ha situat entre els deu millors. Un gran comiat de terres australianes. El català ha passat la primera de les dues voltes pel circuit urbà en 16a posició. Aleshores, s’ha encetat la remuntada i ja ha començat al disputa de la novena plaça i finalment ha acabat desè.     

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies