L’arquer de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Eugeni Fernàndez, es va imposar a la jornada de la Lliga Round 900 de categoria absoluta. Fernàndez va ser el millor en arc tradicional. Al costat del tirador català, també hi va ser un altre arquer de la federació, Màximo Salamanca, que va acabar entre els millors. Els dos catalans van engreixar la llista de participants a 47, en una competició duta a terme el passat diumenge al Castell de Montjuïc de Barcelona.


Eugeni Fernàndez va assolir la primera plaça, en la categoria absoluta, sumant 661 punts. Per la seva part, Màximo Salamanca, en arc recorbat i després de llençar 90 fletxes, va aconseguir 598 punts en les distàncies de 60, 80 i 40 metres.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies