Aquest cap de setmana la Divisió d’Honor va arribar al seu equador. Deu partits i uns altres tants encara per disputar. En aquesta 10a jornada els conjunts catalans van arribar a la meitat de la competició amb derrota. El FC Barcelona – UNES Sant Feliu, a domicili, va caure davant el Econy Gran Canaria (73-59), mentre que el GAM Joventut a casa contra el Fundación Grupo Norte (56-63). 

Sobre la pista de l’Olímpic de Badalona la gran actuació de l’australià Tristan Knowles, amb 36 punts, va permetre que els castellans s’enduguessin els punts de la localitat catalana. Tot i anar per darrera gran part del matx, els verd-i-negres van apel·lar al físic i a la tenacitat per impedir llargues avantatges visitants. Fruit de la fatiga val·lisoletana i al descans del seu millor home sobre el parquet, els locals van aconseguir situar-se per davant en el marcador, per primera vegada en tot el partit. Tot i així, la tornada de Knowles a la pista va tornar a posar per davant al Fundación per guanyar l’enfrontament. 

Els blaugrana, per la seva part, van acariciar el triomf i la lluita va ser molt parella amb els illencs. La bona defensa dels catalans impedia llançaments i, a la vegada, els forçava a tirar a cistella. La qual cosa li permetia optar a endur-se els punts. Encara que en el tercer quart, això es va vaporitzar i els amfitrions van aconseguir un parcial de 20-8. Renda clau per al devenir del partit i del qual l’UNES no va poder contrarestar.

Amb tot, a la meitat de la competició domèstica, el GAM se situa vuitè amb quatre victòries, encara que si hagués guanyat aquest cap de setmana, sumat a l’ensopegada del Mideba amb l’Hercesa, l’hagués catapultat a la part alta. El Barça és penúltim amb una victòria i ja a dues de la salvació. Malgrat tot, les bones sensacions que transmet en fases dels partits només han de trobar regularitat per a que arribin els resultats. 


El CEM L’Hospitalet cuer
A la 1a Divisió B1, que es disputava la 6a jornada, ha enfonsat el CEM L’Hospitalet com a cuer. Els catalans han cedit en la visita a casa del Ademi – CajaCanarias per 50-57. El CB Mifas Esplais tampoc va poder superar al Salto Bera Bera a domicili (47-34).


A la classificació, les coses no canvien el CE Costa Daurada segueix segon, a la caça del Orto Ibérica, imbatut fins ara. El Mifas tercer, encara que ja hi ha tres equips més amb els seus números. Mentre que el CEM tanca la taula classificatòria encara sense guanyar.

 

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies