Dilluns 25 de gener a l’Estació d’Esqui de La molina, va tenir lloc la segona jornada del Campionat de Catalunya Open d'Esquí Alpí – 1ª prova puntuable pel Campionat d'Espanya -. Les proves que es van celebrar van ser dues mànegues de Eslalom  amb la participació de corredors i corredores de la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física que pertanyen a clubs de 5 Comunitats Autònomes (Aragó, Galícia, Catalunya, Madrid i País Basc). Els catalans Jacob Guilera (CE Taradell) i Ursula Pueyo (MAC), van estar els guanyadors a la categoria de peu i Irene Villa (Club Paratodos de Madrid) i Oscar Espallargas (Cerler Aneto d’Aragó) van estar campions a la categoría de cadira.

 

Al lliurament de premis ens han acompanyat Josep Gimenez, Vicepresident de la FCEDF, Marta Viver, cap de formació de La Molina, Cosme Ruaix, Alcalde d’Alp i Josep Saguer, Representant Territorial a Girona  del Consell Catlaà de l’Esport.

 

Campionat Catalunya Open Esqui Alpí La Molina, gener 2010

L’organització del Campionat per  part de la FCEDF i la Molina, l’estat de les pistes i la col·laboració de totes les territorials participants van donar com a resultat un Campionat excel·lent previ a la celebració de la Copa d’Europa d’Esquí que tindrà lloc del 29 al 31 de gener a la mateixa Esatció d’Esquí.

Consulta els resultats.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies