Entre els nou palistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) que van desplaçar-se a Antequera (Màlaga), el passat cap de setmana, van obtenir deu podis. En tres ocasions van pujar al més alt; en el dobles de peu, amb Jordi Morales i Ricard Palau; en l’individual classe 7 i 8 de la mà de Morales i en la 9, amb Quim Azcón.  

El primer dia de competició es va dur a terme la competició Open i ja van arribar les bones notícies. Bilal El Baqqali i Jordi Teruel, en el dobles en cadira, van obtenir el bronze, després de guanyar en la final de consolació a Alfonso Rojas i Manuel Robles. En la mateixa modalitat, però en peu, Ricard Palau i Jordi Morales van obtenir l’or. En el mateix podi, Quim Azcón va ocupar el tercer lloc fent parella amb l’asturià José Eduardo Blanco. Tot i acabar la jornada sense premi a la categoria individual, al dia següent el TT Esparreguera va aconseguir una plata en equips de peu.

Malgrat perdre el tro de campions en equips, al tancament del torneig, la pluja de metalls catalanes va ser una constant amb la disputa dels individuals; en la classe 5, El Baqqali va perdre en la seva defensa, tot i signar un gran paper fins arribar a la final, però l’andalús Manuel Robles el va privar a la final, superant-lo per 3-0. En la classe 6 també va haver-hi una plata de Jaume Franch. A les 7 i 8, Jordi Morales va defensar de forma excel·lent el seu títol per tornar-lo a revalidar, després de ser el millor en la fase de grups es va plantar a la final i guanyant-la davant Àlvaro Valera.

El darrer or va portar-lo Quim Azcón, a la classe 9. El del CDM Sant Rafael va estar acompanyat, al segon calaix, del seu company d’equip Jesús Maria Rubio. En la 10 Ricard Palau va signar un bronze i va tancar el medaller català amb una desena.    

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies