El proper dia 16 de febrer d'enguany,  la Federació realitza una sortida a la neu.   

 

Com a cada temporada la Federació Catalana d'Esports de Discapacitats Físics realitza sortides per que les persones amb discapacitat tinguin la possibilitat de fer un petit tastet de l'esqui, on descobriran moltes sensacions i aprendras a lliscar per la neu amb el monoesquí, especialment dissenyat perquè tothom pugui gaudir d'una bona baixada.    Les emocions estan garantides.

 

Aquesta temporada les activitats promocionals queden emmarcades dins del Programa C.I.P.A.  (Centre d'Iniciació Poliesportiu Adaptat) que preten fomentar la iniciació i la pràctica de diferents esports.  

 

Aquesta primera sortida es fa a l'estació d'esqui de La Molina.    T'esperem.

 

Formulari d'inscripció

Per a mes informació cliqueu aqui

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies