El GAM Joventut, a domicili, i FC Barcelona UNES Sant Feliu, a casa, van perdre per uns marcadors molt ajustats. Els badalonins van cedir per un punt en la seva visita a Badajoz contra el Mideba Extremadura, 58-57. Mentre  que els blaugrana van caure per dos punts, 47-49, contra el CD Hercesa. Possiblement, l’UNES sigui el més perjudicat dels catalans aquesta jornada, ja que el deixa en penúltim lloc de la classificació i ocupant zona de descens.

Els homes d’Osvadol Misol tenien en l’enfrontament amb els madrilenys un passaport quasi definitiu per assegurar la permanència. No obstant això, de nou la irregularitat del quintet barcelonista al llarg del partit va ser clau per deixar escapar els punts. Els locals van arrencar molt fluixos i la bones maneres dels visitants en defensa, complementades amb l’atac, van permetre que al descans el lluminós reflectís un 24-30.

A la represa, els de casa van sortir molt endollats i conscienciats. Van augmentar la pressió en zona, van fer-se amb les pilotes a la pintura i van millorar els seus números de tir. Els catalans van deixar en res els fins a 13 punts de renda madrilenya. A falta de poc més de quatre minuts per a la botzina final van empatar a 41. En els instants finals, dues cistelles des de la línia de personal va acabar amb un el marcador final 47-49.

Els verd-i-negres no és tan transcendent la seva derrota, encara que per la manera que va arribar sí, ja que els de Badalona van estar tot el partit per davant. En el darrer segon de l’enfrontament un llançament de Hugo Lourenço va donar el triomf als extremenys. Això va ser el més destacat dels 40 minuts, ja que des de bon inici els de Fabian Castilla van estar al capdavant. Només arrencar deu amunt i l’avantatge es va anar ampliant. La resta de quarts el Mideba Extremadura va ser una lluita per anar reduint aquesta diferència. 

En el darrer tram, Cano va anotar dues cistelles consecutives i va posar el marcador en 48-52. Poc després, el mateix jugador va anotar un triple, 53-54. Els GAM, però, va gaudir de varis llançaments des de la línia de personal que va fallar i els va condemnar. A menys de dos minuts pel final, empat a 55. Sanz va anotar pels catalans, però Cano va posar l’emoció anotant un dels dos tirs lliures (56-57). L’argentí Gutenmayer va errar les dues personals i va permetre la penúltima possessió del partit pels locals, ja que Mora va taponar el tir de Tavio. Aleshores, va aparèixer Lourenço per anotar quasi sobre la botzina els dos punts de la victòria amfitriona.   

El Costa Daurada no perd pistonada
El CE Costa Daurada segueix a la casa del Orto Ibérica, líder d’aquesta 1a Divisió B1. I més ho és després de deixar un rival directe, també català, el CB Mifas Esplais, que va guanyar per 20-62. L’altre quintet català, el CEM L’Hospitalet ja és cuer al caure per 53-36 a casa del Ademi CajaCanarias i sense haver aconseguit encara cap triomf.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies