L’atleta en cadira de rodes de Manlleu, Rafa Botello, va guanyar al Criteri Internacional de ciclisme adaptat de la Vall d'Uixó, organitzat aquest diumenge aquesta localitat de la Comunitat Valenciana. Però, a part del triomf del català, també va destacar-ne un altre de tan sols 9 anys, Óscar Onrubia. Qui, precisament, fa pocs dies va rebre una nova handbike.  

  

Botello va haver de fer front als rivals i a les baixes temperatures, dos graus positius per disputar una de les proves més importants d’Espanya. Bona mostra d’aquest qualificatiu va ser la gran participació, que va obligar a l’organització a crear dues tandes de sortida. En la primera va sortir el manlleuenc, l’únic en cadira de rodes d’aquest grup.

La igualtat en la cursa es va allargar fins a l’esprint final i Botello es va jugar la  victòria amb, per aquest ordre finalment van acabar, Luis Giner de Múrcia, Vicente "Xai" de València i Felix de la Vall d’Uixó, en menys de 4 segons arribem tots quatre. Pel que fa la segona sèrie, el campió mundial i paralímpic, Óscar Sánchez, es va apuntar el triomf amb mitjanes de velocitat de 53 quilòmetres per hora en la recta final.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies